Dobré nebo správné víno? Něco málo faktů. Nealkoholické víno se vyrábí z tichého vína odstraněním alkoholu ve vakuové komoře. Tento proces dokáže uchovat většinu chuťových charakteristik a jedinečných zdravotních účinků, jaké víno má. Odalkoholizované víno, odalkoholizované šumivé víno nebo odalkoholizované perlivé víno je nápoj z vína, u něhož obsah alkoholu byl destilací nebo jinou technologií snížen na 0% až 0,5 % objemových. Odalkoholizované víno, šumivé víno nebo perlivé víno je nápoj, který byl vyroben jako odalkoholizované víno, nebo mísením odalkoholizovaného vína s vínem a jehož obsah alkoholu je vyšší než 0,5 % objemových, nejvýše však 5 % objemových. Při výrobě je možné přidat hroznový mošt, zahuštěný hroznový mošt nebo cukr. Obsah zbytkového cukru v konečném produktu musí nejvýše 75 g na 1 litr. Dále je dovoleno přidávat oxid uhličitý a přírodní aromatické látky a přírodně identické aromatické látky. Tak jaké si vyberete? Prodej vína bez alkoholu